Bimbonieuws

21 04 2006

wendy.jpg Wendy van Wanten zoekt een man en heel Vlaanderen moet meezoeken. In een inleiding op het VTM-programma dat om deze problematiek draait, wordt de hele carrière van de voormalige bimbo (‘in werkelijkheid is ze heel anders’) overlopen. Het ene na het andere door-en-door gênante moment passeert dus de revue, met als uitschieter Wendy’s aankondiging van haar tweede zwangerschap, tijdens een optreden (stel u het gespeelde zwoel-onnozele toontje voor waarop ze dit zei): ‘Ik wil u vertellen waarom ik me opnieuw zo goed in mijn vel voel’. (pauze) ‘Ik zit er namelijk niet alleen in‘. (pauze) (stilte in het publiek). ‘U mag dat letterlijk nemen’ (publiek snapt er nog steeds geen jota van). 
Jongens toch, wat een gezeik. Wat een prietpraat van een ongelooflijk naïef en simpel dingske dat gewoon veel geluk heeft gehad in haar leven. Van Wanten is een wandelend cliché en de praat die ze uitslaat is van zo’n onbenullig niveau dat het grenst aan complete leegte. Zelfs na De Pfaffs kan men blijkbaar nóg onbetekendere televisie bedenken. Om u maar een idee te geven: worden opgevoerd als de ‘vrienden’ van Wendy: Sam Gooris! Geert Hunaerts! Koen Crucke! Willy Sommers! En – begrijpe wie kan – Roland!
Als u zich overigens aangesproken voelt door Wendy, mail naar demanvanwendy@vtm.be. Maar niet als u een stoeipoes zoekt! Want dat is ze NIET. Komen wel in aamerking: mensen die al wat miserie gehad hebben. En volgens Herr Seele, ook iemand die ‘haar drukpunten weet te vinden’.

(Wie bedenkt dit allemaal? Wie schrijft deze dialogen????)


Acties

Informatie

2 responses

22 04 2006
Jan

Wie is Geert Hunaerts?

22 04 2006
SveN

Geert Hunaerts: een kerel over wie ik in de toekomst zeker nog eens een artikel moet schrijven omdat het zo’n overschatte kerel is.
-Acteur (Familie, Team Spirit, Alias, Wittekerke)
-Filmrecensent… hahaha! De man ‘schrijft’ elke week over film in Dag Allemaal, maar het is meestal duidelijk dat hij die films niet gezien heeft – ik kom ook hoogstens een paar keer per jaar tegen op persvisies. Schrijft bovendien alleen maar zeer positieve en veel te algemene commentaren (‘een aangrijpende film’, ‘zeker de moeite waard’, ‘een bioscoopticket waard’, ‘ontspannende film’ enz.)
-Mediafiguur: trachtte ooit een erotisch programma te lanceren op VTM, waarin bekende vrouwen als Eva Vermeiren en Deborah Ostrega (denk ik) iin hun blootje rondliepen in van die semi-erotische situaties (vrouw naakt in hotelkamer – ramenwasser ziet haar en mag binnenkomen – en dat in van die suggererende floue beelden…

“BB Today” is een luchtig “late night”-programma waarbij een fictieve journalist de erotische fantasie van een Vlaamse babe in woord en beeld bij de kijker brengt. De journalist heeft een column in het fictieve magazine ‘BB Today’ -Beautiful Babes Today- en gaat in elke aflevering de confrontatie aan met een andere babe. Wat begint als een interview over erotiek vloeit over in een erotische kortfilm, waarin de gaste zelf de hoofdrol speelt. In deze gestileerde film zit haar erotische fantasie verwerkt. Presentatie: Geert Hunaerts
Deze finale-aflevering met Inne Jansen en Katrien Schotte uit “Temptation Island”.” Dit komt uit ‘De keuze van de kijker’, een programma dat Jan Verheyen enkele jaren geleden presenteerde. Daarin werden telkens drie formats voorgesteld en beoordeeld door een jury. Het voorstel van Hunaerts heeft het niet gehaald.

Overigens: hij is ook bekend als ‘Jantje’ uit de Jantje-moppen uit ‘Grappa’, zowat het meest onleuke VTM-programma ooit gemaakt. In deze sketchenshow worden oude moppen nagespeeld over ‘Jantje’, ‘Een dom blondje’ en ‘Nen Ollander’.

Kortom: een onmisbare en vernieuwende kracht in de media.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: