Natalia van haar melk

12 06 2006

Het journaal bracht vandaag een item over een ongeval op de autosnelweg. Een onvoorzichtige autobestuurster sneed een tankwagen de weg af, waardoorde chauffeur ervan de controle over het stuur verloor en de melk even later over het wegdek stroomde. Een reusachtige file onder een verzengde hitte was het gevolg.

Toen ik dit nieuws hoorde, stelde ik me voor hoe de autobestuurster de spectaculaire gevolgen van haar eigen onhandigheid op het nieuws zou uitvergroot zien. Moet niet prettig zijn, om niet te zeggen: een beetje gênant. Toen het nieuws een half uur later op Canvas herhaald werd, wist men meer. Zangeres Natalia was de schuldige! Dit werd dan ook enkele keren herhaald. Uitvergroten die boel.

Enerzijds is dit voorval weer zo’n leuke speling van het lot. Er gebeuren elke dag ongevallen, dus moet er zo nu en dan wel eens een BV bij betrokken zijn. Anderzijds zullen Dag Allemaal en Story hier zonder enige twijfel weer heelder pagina’s kunnen aan besteden en dan wordt zo’n gebeurtenis snel zéér vermoeiend.

Advertenties

Acties

Informatie

One response

13 06 2006
Jo

Wat een eer! Dat zal deugd doen: de zangeres zegt (via haar management) dat ze de gewonde vrachtwagenchauffeur in het ziekenhuis zal gaan bezoeken. Joepie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: