Mia of Roel

10 01 2007

Op de vrt liep vandaag iets verkeerd. Gisteren werd in De Slimste Mens ter Wereld aangekondigd dat Mia Doornaert het zou opnemen tegen Steven van Herreweghe en Rutger Beke. Maar in een trailer zagen we plots Roel Vanderstukken zitten naast Steven en Rutger! Was Mevrouw Doornaert plots onwel geworden en op de laatste minuut vervangen door de dichtsbijzijnde BV? Een uurtje later kregen we echter een andere trailer te zien. We zagen Mia zitten glunderen naast Steven en Rutger, zodat we al snel moesten concluderen dat de vrt per ongeluk de trailer voor morgen al had uitgezonden! Meteen wisten we dat Mia Doornaert het niet zou halen, wat de spanning uiteraard niet ten goede kwam.

Advertenties

Acties

Informatie

2 responses

10 01 2007
Rikea

Goed gezien! En ik zit op dit moment nog te kijken… damn. Maar goed, liever Roel dan Mia.

11 01 2007
gerda

Ik vind het niet meer tof :-(

De goedkeuring van de antwoorden hangt volledig af van de willekeur van (de overigens zeer aimabele) Erik. Vorige week wordt “geldtransporten” goedgekeurd als “geldstroom” wat m.i. een totaal andere betekenis heeft; “meel” wordt dan weer afgekeurd want het moet “bloem” zijn, “Jan Schepers” wordt goedgekeurd terwijl het “Jan Schepens” moet zijn, voorbeelden legio….

Een beetje serieux graag, of als ze het dan niet zo nauw nemen, voor iedereen hetzelfde; de fotoronde verschilt ook dag en nacht in moeilijkheidsgraad….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: