Last Minute

9 07 2007

Nog minder dan 12 uur en ik zit in het vliegtuig naar New York, om daar over te stappen op een vlucht naar Los Angeles. Om daar vervolgens een rondreis te laten aanvangen die ons door Californië, Nevada, Utah en Arizona voert. Drie weken lang. Jammer genoeg moet een mens alvorens zo’n reis te ondernemen wel door een stressperiode, zo blijkt. Ik ben vandaag van hot naar her gerend om nog allerlei spullen te gaan kopen. Er duiken altijd onverwachte zaken op, hoezeer deze reis ook voorbereid is. Zo blijkt het inpakken van mijn rugzak een hels karwei te zijn. Proppen, selecteren, herbeginnen, vloeken. Maar het is gelukt, al is mijn handbagage iets zwaarder dan gepland.

Maar verder is alles geregeld. De diepvriezer en koelkast zijn leeggegeten. De planten zijn naar de buurvrouw. De familie heeft een noodnummer. De huur is al gestort. Oma is alvast gefeliciteerd met de verjaardag die ik ga missen. Bij deze worden ook de bloglezers op de hoogte gebracht van de komende inactiviteit, hoewel ik af en toe toch zal pogen nieuws te brengen. Op verzoekjes van blogoppassers ben ik niet ingegaan. Ieder zijn eigen blog.

Het is de eerste keer dat ik zo lang van huis zal zijn. Ik vraag me nu al af  – of ik voorspel zelfs al – dat ik zal genieten van het thuiskomen. Ik ben immers wel gehecht aan mijn omgeving. Maar ik kijk wel uit naar drie weken zonder televisie, internetgesurf, gsm, de krant, computer, deadlines, … Mijn humo zal ik wel misssen, net als het lekkere brood hier, films (nog nooit beleefde ik drie weken zonder film – gelukkig heb intussen wel al 11 films gezien om mijn maandquotum te behalen), door de stad fietsen, de ongelooflijk opgefriste Haaltertse tuin – zeker na een regenbui, en wie weet wat nog meer. Maar wie weet wat er allemaal in de plaats komt.


Acties

Informatie

3 responses

9 07 2007
gerda

Prettige vakantie en geniet ervan!

10 07 2007
nel

Geniet maar lekker van je vakantie!!

10 07 2007
Menck

Ik wens je een superreis, Sven. Vergast bloggenland na je terugkeer maar op foto’s, zo kunnen we wat meegenieten.
Drie weken zonder tv, gsm en deadlines lijkt me heerlijk, drie weken zonder pc al iets moeilijker. Maar hey, the internet is everywhere, right?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: