Haaltert blogt?????

23 09 2007

De voorbije week kwamen heel wat surfers op mijn blog terecht omdat ze meer wilden weten over de illustere bingokoning, over wie momenteel heel wat in de pers verschijnt. Ik heb inderdaad wel al eens wat geschreven over de man en zijn rol in de Haaltertse politiek (hier, hier en hier bv.). Dus nam ik de proef op de som en googelde wat om te zien hoe je zo op Verantwoord Tijdverlies terechtkomt. Tot mijn grote verbazing ontdekte ik toen ook een andere blog waarvan ik het bestaan geheel niet vermoedde en nooit zou verwachten: Haaltert blogt.  Wie zou verwachten dat zich in mijn geboortedorp nog iemand aan een gemeentelijke blog zou wagen?

Van de initiatiefnemers geen spoor! Maar het is een sympathieke, nog vrij recente onderneming, al doet deze blog momenteel nog zeer amateuristisch aan en is hij duidelijk opgezet in navolging van de blogs van grotere gemeentes waar wel veel over te vertellen valt. Een aantal van de artikels zijn er op gekwakt zonder enig redactiewerk, overgenomen uit de pers. Er is ook nog niet echt veel informatie te vinden. Maar we moeten deze foetus een kans geven natuurlijk. Er zijn al behoorlijk wat reacties (van soms heel bedenkelijk niveau, maar laat dat de Haaltenaar maar weer eens typeren), dus hopelijk blijven de schrijvers gemotiveerd om dit vol te houden. Ik heb natuurlijk al gereageerd en hoop dan ook dat er daar in de toekomst nog pittige discussies kunnen gevoerd worden!


Acties

Informatie

6 responses

24 09 2007
haaltertblogt

Hallo Sven, bedankt voor de aandacht die je aan onze blog schenkt, het is eigenlijk jouw blog en (die nogal bekend is in Haaltert) en de blogs van Gent en Kortrijk die de aanzet geweest zijn tot ons plan. Ook omdat we, net zoals jij, vinden dat Haaltert wat meemoet met zijn tijd. We zijn echter wel allemaal niet zo goed met de pen als jij, we nodigen je dan ook uit om af en toe een bijdrage te leveren over onze gemeente op onze blog, zelfs al ben je uitgeweken.
De Bib kent je in elk geval goed! En je kritiek nemen we er graag bij, en we moeten je wel wat gelijk geven, het moet allemaal nog wat groeien en evolueren en wat verzorgd worden, we hebben zo ook nog direct geen idee welke richting we uitmoeten… Voorlopig doen we maar wat en hopen we op bezoekers en massale reactes!

25 09 2007
Simon

Waar the hell ligt Haaltert?

27 09 2007
Gerda

waar de beschaving eindigt….

Het dorp van de Chiprioten! (zie http://www.haaltertblogt.wordpress.com)

Willy Michiels Quintet voor uw zomerfestivals (rockgroep)
FC Kerksken met sponsor WIMI-games
Kaatsclub Willy Michiels
Willy Michiels Stadion in Kerksken
Willy Michiels Fontein op het Dorpsplein (gewoonweg prachtig!)
Willy Michiels Parking

Het dorp met de bijna laagste gemeentebelasting van Vlaanderen!
Het dorp met het mooiste gemeentehuis van Vlaanderen!

(niet te verwarren met het Cremlin en Cremlinisme in Aalter, alhoewel er veel overeenkomsten zijn)

Dank u, dank u!

8 10 2007
Cupido

Nu nog “Willy Michiels hamburgers” ?

23 12 2007
anoniem

Sven, ik denk dat ze dringend je hulp nodig hebben op Haaltert blogt, want dat ligt zo goed als op zijn gat.

Een dorpsgenoot

6 03 2014
Yorick

Lang leve ons chiprioten! :D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: