Random Thoughts (9)

18 08 2008

De vrt roept Tom Coninx terug uit Peking wegens te weinig bijdragend aan de verslaggeving. Wel een beetje pijnlijk toch, zo’n publieke tik op de vingers. *** Zin om naar de Haaltertse proeverij te komen? We zien u in september. Kies zelf maar een zondag uit. ***  In een Texaanse school mogen de leerkrachten vanaf nu gewapend naar het werk komen om zichzelf en de leerlingen te beschermen in het geval van Columbinetoestanden. Intussen citeert Obama een bijbeltekst en krijgt hij daarvoor een groot applaus. Hoe nuchter wordt er in dat land nog gedacht? *** Snapt iemand wat die pinguin te betekenen heeft in een reclame voor luchtverfrissers? *** Boris is geveld door een virale infectie. Even gedaan met duizend en één dingen tegelijk te doen. De communicatie en dienstverlening in het A.Z. Aalst was als vanouds weer *excellent* *** De schoorsteen van de school wacht al minstens 18 maanden op een herstelling. Verantwoordelijke is de stad Gent, al is het in dit geval wellicht een ongemotiveerde of overbezette aannemer die (héél lang) op zich laat wachten. Nochtans ziet zelfs een kleuter dat het werk aan de schoorsteen amper één dag kan bedragen. Zijn er eigenlijk nog positieve ervaringen met aannemers en vaklui? *** Koen Wauters sprong uit een vliegtuig voor een goed doel. Helaas mét valscherm. *** Het is zover, de dvd-kast is vol. *** Het aantal medailles dat België in de wacht sleepte op de Olympische Spelen, is tot nu toe niet te tellen. Probeer maar. *** Gedateerd maar bij momenten nog steeds hilarisch: –‘Al, waarom neem je mij nooit mee uit naar een hotel?’ -‘Ach, Peg, je zou toch de weg naar huis weer terug vinden’. ‘Married with Children’, iedere donderdagnacht op vtm. *** Iemand nog een telefoonboek? In Gent struikel je er zowat over. Hoe vaak gebruikt u nog zo’n gids? Hier leest u hoe ze te vermijden. Voor die mensen die ze dumpen, is dat. *** Collega Val wil me aubergines en courgettes leren eten. Help! ***

 

Vorige Random Thoughts


Acties

Informatie

8 responses

19 08 2008
Daniel

Tom Coninx, de man die denkt dat een voetbalprogramma presenteren hetzelfde is als een modeshow lopen. Van dit soort nepotisme moet ik walgen.

19 08 2008
Aïda

Sinds een “reclameman” ooit een pinguïn en een ijsbeer in een zelfde spotje op dezelfde pool wou steken, niet voor de grap maar domweg uit onwetendheid, verbaas ik me niet meer over het verschijnen van pinguïns eender waar. HIj moet die waarschijnlijk nog steeds ergens kwijt. Een pinguïn fixatie ahw.

Trouwens, de enige echte mediapinguïn is en blijft Pingu.

19 08 2008
Jo

Trouwens, over die pinguïn, die is getrouwd met een beer (of was het het varken?) en heeft 3 apen als kinderen. Leg dát maar eens uit!

19 08 2008
micheleeuw

Moet je dan eens het commentaar bij de jumping aanhoren : gas geven, remmen, nukkig paard, … Duidelijk geen ruiter ! :-(

19 08 2008
blanche

ik wil Val wel helpen om je courgetten en aubergines te leren eten. Het is not done om dat niet te lusten.

19 08 2008
Veerle

Bij de Stad Gent hebben ze daar zelfs een speciale dienst voor om aubergines en courgettes te leren eten :-)
Je mag ze wel niet in de puree draaien, kauwen zal je…

19 08 2008
Hannah

Heb me een paar jaar geleden uitgeschreven voor die telefoonboeken, maar ze liggen helaas nog steeds voor de deur. Ze zouden beter omgekeerd te werk gaan: inschrijven wie er nog wil. Een beetje efficiëntie moet toch kunnen.

20 08 2008
Tea eM

En wat met het orkestje uit de reclamespot van Shweppes Agrum met de frontleader slash sexy zangeres….. de zeehond?? Deel jouw bedenkingen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: