Random Thoughts (10)

5 12 2008

random-thoughtsBananen blijven grappig fruit. Zouden ze ook gegeten worden door humorloze mensen? *** Linde Merckpoel, niet bepaald mijn favoriete radionimf, zal plaatsnemen in De Slimste Mens ter Wereld. Zullen al mijn vooroordelen bevestigd worden? Of verbaast ze vriend en vijand? Sofie Lemaire heeft me alvast positief verrast in De Pappenheimers. *** En hoe zal Regi het er vanaf brengen in de drukbekeken BV-quiz??? *** Ik zou graag het woord ‘luim’ eens gebruiken in een zin, maar ik weet eigenlijk niet goed hoe. *** Als één van je nochtans intelligente leerlingen Thuis verdedigt omdat zo’n serie je ‘leert hoe je moet reageren als je in de werkelijkheid ooit in een gelijkaardige situatie terechtkomt!’, hoe reageer je dan als leerkracht: sidderen, braken, straf geven of schouderophalend glimlachen? *** Kent u dat, die pijnlijke steken in je zij bij een zware inspanning? Ik heb dat nooit meer. Zou mijn milt milder geworden zijn (hahaha)? *** Of doe ik geen zware inspanningen meer? *** Op tv neem ik mensen waar die verslaafd en verslingerd zijn aan Witse. Er werd zelfs voor hem gezongen. Voor deze mensen is geen beterschap in het vooruitzicht. *** Verwisselde boekentassen: voer voor slechte komedies of een injectie hilariteit in een banale schooldag? *** Denk je de Sint in te schakelen om je leerlingen er op te wijzen dat ze de rekenlessen niet zo saai mogen vinden, krijg je zelf onder je voeten ‘want dat ligt dan aan u, meester Sven!’. ***Ik mis de onderbuur die de verwarming zo hoog zette dat ik dat nauwelijks nog hoefde te doen.*** Geraak je maar niet door die vuistdikke Georges Perec, leen een Tonke Dragt van je leerlingen. Zalig. ***


Acties

Informatie

4 responses

5 12 2008
Aïda

Ik hoorde of las deze week ergens dat Witse zo succesvol is omdat het herkenbaar is. Moorden die ook bij jou om de hoek zouden kunnen gebeuren door een buur als die van jou. Realistisch noemden ze dat.

Ik droom liever wat verder weg met een film of serie.

6 12 2008
vandepotgerukte

U kijkt teveel televisie!

Was getekend

6 12 2008
micheleeuw

Ik was beschaamd toen ik gisteren ‘Man bijt hond’ zag (of was het een herhaling van de dag ervoor ?) : denken die mensen echt zo ?

9 12 2008
valleken

Nee nee die boekentas wou gewoon een stapje in de wereld zetten … twee dagen op rij zelfs! Meer dan iets banaals en veel hilariteit! Staat genoteerd in de annalen van de schoolbelevenissen!

Wat betreft die Sint … hij was een beetje opgestookt door een klein (lief) duvelke om niet alleen de kinderen te doen twinkelen met hun ogen maar ook de leerkrachten eens op het matje te roepen … En ‘t is nog gelukt ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: