Chokri

9 12 2009

Hij verloor. Aannemelijk, want hij beantwoordde zogoed als geen enkele vraag correct.

Wat zat hij daar dan te doen? Moslim te wezen?

Dat t-shirt van Alibi Ali was niet eens zo ironisch meer. Pff politiek correcte Woestijnvis.


Acties

Informatie

3 responses

12 12 2009
alibi ali

De boodschap op het t-shirt was bedoeld voor verzuurde hokjesdenkers zoals u. Hopelijk snapt u dat maar daar heb ik mijn twijfels over. Ik wens u veel beterschap.

12 12 2009
SveN

Bent u nu in feite gewoon beledigd omdat ik vaststel dat u niet zo’n goede kwisser bent? Wie is hier de verzuurde van dienst?

De redactieploeg van De Slimste Mens gaat er prat op maandenlang voorbereiding te steken in de selectie van de kandidaten. Het is toch duidelijk dat uw quizcapaciteiten niet de doorslag gegeven hebben? Komaan, het kwam hen gewoon goed uit een mondige, gevatte semi-BV van vreemde afkomst op hun lijstje te kunnen zetten. De slogan op uw T-shirt vond ik in eerste instantie dus erg grappig – u had het zelf blijkbaar door. Maar als u dan in feite niet zo goed kan quizzen – wat geen probleem hoeft te zijn – waarom bent u dan geselecteerd?

Kijk beste Chokri, ik werk in een multiculturele school en beleef de realiteit van de samenleving iedere dag. Ik probeer die optimistisch te beleven en hoef me niet verzuurd te laten noemen. Meer zelfs, wat heeft dit met verzuring te maken? Mijn uithaling is gericht op het politiek correcte denken – want dat is het – van Woestijnvis. Waarom neemt u deze opmerking zo persoonlijk? Uiteraard is mijn mening slechts een interpretatie van de feiten, net zoals u uw deelname aan dit programma anders interpreteert. Zet daar gerust uw mening tegenover zonder te gaan schelden.

En ik ben het godverdorie beu dat iedere keer als iemand iets opmerkt dat in de verste verte maar iets te maken heeft met afkomst of religie, die bestempeld wordt als zuur of Vlaams Belanger of erger. Leer eens ingaan op de essentie in plaats van algemeenheden te spuwen.

13 12 2009
MELANCHOLIA

Blijven schrijven, Sven. Ik moet plots aan het laatste boek van Rik Torfs denken dat ik gisteren uitlas. Daarin pleit hij voor een discussie over smaken en kleuren, niet over de waarheid. Een mens mag zijn mening zeggen en iemand anders moet het daar niet mee eens zijn. Maar discussieer! En spuw inderdaad geen algemeenheden, zoals voorgaande spreker hier deed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: