Helaba Hema

29 01 2012

Gisteren mocht ik er zowat getuige van zijn hoe Mano en Maria-Dolores van hun gloednieuwe krukje duikelden. Dat ligt niet aan hen, maar aan het krukje, een onstabiel en daardoor waardeloos onding.

Het krukje is al minstens een half jaar te verkrijgen bij Hema. De mama van de kindjes dacht er voor de kleinste een opstapje mee te voorzien voor het toilet. Mispoes dus. Maria-Dolores verliest eerder nog een tandje door een val tegen de wc-pot dan dat ze met dit krukje op haar bestemming geraakt.

Ik word daar best verontwaardigd over. Niet alleen laat je de mensen euro’s verspillen aan iets dat duidelijk zijn prijs niet waard is, bovendien breng je er eigenlijk kinderen mee in gevaar. Ten huize van Mano & Maria-Dolores worden daar nu dus gewoon wijnglazen opgeplaatst naast de zetel.

Ik ben geenszins de eerste die hier een probleem van maakt. Deze Nederlandse vader beschreef het probleem al veel eerder en maakte zelfs een leuk en duidelijk, realistisch filmpje van het stoeltje. In de reacties er op geeft Hema aan dat het inderdaad een ‘bijzetkrukje’ is. Dat woord lijkt me vooral verzonnen te zijn nadat ongetwijfeld ook Hema zelf moet gemerkt hebben dat dit geen geschikt opstapkrukje was. Ik vind dat je door het voorwerp ‘krukje’ te noemen, toch mag verwachten dat mensen het kopen om er op te zitten of te staan, niet?

Los van het feit dat hier enorm veel geld verspild wordt, én materiaal (want dit zal ongetwijfeld bij heel wat kopers al snel richting containerpark gaan), vind ik het onverantwoord dat Hema gewoon doorgaat met de verkoop van dit onzinnige voorwerp.


Acties

Informatie

3 responses

1 02 2012
sven o.

mano en maria-dolores hebben zich toch geen pijn gedaan:-(

28 03 2012
Ruben

Wel potverdorie dit is de nagel op de kop! Wij hebben ook zo’n krukje en het suckt!!

13 09 2018
cynthia

Hoi, Ik ben op zoek naar zo’m krukje ( in grijs of wit) als u ervan af wil… cynthiaforpresident@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: